Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Allura piros élelmiszer színezék E129 - 1000 g

39 150 Ft 32 355 Ft ÁFA nélkül
Allura piros élelmiszer színezék E129 - 1000 g
Allura piros élelmiszer színezék E129 - 1000 g
Elérhetőség: Szállítás 7-10 napon belül
Ár: 39 150 Ft

Piros színezék.

Piros színezékpor, amelyet az élelmiszerek színezéséhez használnak. Az Allura AC piros színezéke nemcsak színt, hanem gyümölcsös ízt is ad az ételeknek. Gyakran használják az amaránt helyett. A színezékek lehetnek természetes, természetazonos (azaz nem természetes úton előállított, de tulajdonságaik azonosak) vagy szintetikus színezékek. Szalámik, desszertek, limonádék, desszertek színezésére használják.

Adagolás: a hatályos higiéniai előírásoknak megfelelően (1333/2008/EK rendelet, II. melléklet, módosított szöveg), pl. max. 0,11 g/1 kg(l) üdítőital.

 

Jól lezárt eredeti tárolóedényekben; sötétben, +5-30 °C-on

Súly (brutto) 1000 g
Nettó súly 1000 g
Szín Piros
A termék listázva van: Por festékek csillogás nélkül Por élelmiszer festékek nagy csomagolás-ban

Termékösszetétel

Színezőanyag: piros Allura AC (E129) C.I. 16035 (tartalom - legalább 85% az összes színezőanyagból), hordozók: nátrium-szulfát (E514), nátrium-klorid (legfeljebb 15% - nátriumsóként). A termék nem tartalmaz géntechnológiával módosított szervezeteket, nem géntechnológiával módosított nyersanyagokból készült, és a belőle készült termékeket nem kell címkézni (az 1829/2003/EK és az 1830/2003/EK rendelet szerint). Az E 129 színezék károsan befolyásolhatja a gyermekek aktivitását és figyelmét.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 06. 21.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 06. 21.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 06. 21.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk