Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Csokoládé forma - Cubo

5 650 Ft 4 670 Ft ÁFA nélkül
Csokoládé forma - Cubo
Csokoládé forma - Cubo
Elérhetőség: 2 héten belül készleten
Ár: 5 650 Ft

Kiváló minőségű szilikon forma csokoládé praliné készítéséhez Cubo motívummal.

A szilikon forma alkalmas töltött csokoládé praliné készítésére. Öntsük a formát edzett sötét vagy fehér csokoládéba, és hagyjuk megszilárdulni. Töltsük meg a pralinákat a felni alatt az előkészített töltelékkel, hagyjuk állni, majd öntsük rá egy edzett csokoládé rétegre. Távolítsa el a felesleges csokoládét, és hagyja megszilárdulni. A sima felület megkönnyíti a praliné préselését. Töltse fel a szarvasgomba a legjobb ízesítésű csokoládé ganache-vel. Vékony töltelékkel történő kitöltés károsíthatja a pralinét öntés vagy extrudálás során. A csokoládé praliné tovább díszíthető kontrasztos csokoládé színnel vagy porított gyöngyház színtel. A bronz vagy más színű spray-vel permetezett praliné is jól néz ki. A szarvasgomba segítségével díszítheti süteményeket és desszerteket, vagy rakhatja össze őket egy tiszta dobozba születésnapjára, ünnepnapjára, Valentin-napjára vagy bármilyen más alkalomra, édes figyelmként.

Kiváló minőségű szilikon forma csokoládé praliné készítéséhez.

 

Súly (brutto) 111 g
Anyag Szilikon
A termék listázva van: Praliné és bonbon formák Szilikon formák bonbonokra
Silikomart

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu Silikomart, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 08. 02.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 08. 02.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 08. 02.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk