Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Csokoládé forma - Fantasia (kuglóf)

5 050 Ft 4 175 Ft ÁFA nélkül
Csokoládé forma - Fantasia (kuglóf)
Csokoládé forma - Fantasia (kuglóf)
Elérhetőség: 2 héten belül készleten
Ár: 5 050 Ft

Kuglóf alakú csokoládé forma

A szilikon formákat csokoládé cukorka készítéséhez, kis sütemények sütéséhez, vagy sütemények és más születésnapi sütemények készítéséhez használhatja. A csokoládés cukorkák és a pörkölt sütemények könnyű eltávolítása érdekében a formát szóróolajjal permetezheti. Díszítsük a csokoládét és a sült muffint kontrasztos csokoládéval és öntettel. Cukorgolyókkal, kókuszdióval, diófélékkel vagy karamellekkel megszórjuk őket.

Minőségi szilikon forma csokoládé praliné készítéséhez.

 

Súly (brutto) 99 g
Anyag Szilikon
A termék listázva van: Praliné és bonbon formák Szilikon formák bonbonokra
Silikomart

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu Silikomart, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 05. 06.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 05. 06.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 05. 06.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk