Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Csokoládé forma kagyló

Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Szerdán 04. 24. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 265 Ft 1 875 Ft ÁFA nélkül
Csokoládé forma kagyló
Csokoládé forma kagyló
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 2 265 Ft

Kagyló alakú csokoládéforma

A tematikus tengeri süteményeket és más süteményeket csokoládé formával díszítheti. Egy kis doboz csokoládés cukorkák örömmel fogják élvezni a kis és a nagyokat is. A cukorkák hasznosak lesznek a gyerekek süteményeinek díszítésére, ahol minden oldalról megolvasztott csokoládéval formázhat. A bevonóanyagot a formázott buborékokkal vagy hullámhosszúságokkal strukturáló pad segítségével lehet szakosodni. Az egyedi apró süteményeket és cupcakes különálló alakzatokkal díszítheti. Tedd fel őket a krémre vagy laposra.

Az alakzatok nyalókákból vagy ehető dekoratív lyukasztókból készülhetnek. A marcipánt a formákba is nyomjuk, melyeket könnyen festhet folyékony vagy gélfestékekkel. Használjon porfestéket a nacre szállításához. A csillogó színek a csőben még nagyobb fényességet biztosítanak.

Egy formában 1 téma, 10 darab.

 

A termék listázva van: Praliné és bonbon formák
Wilton

Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Szerdán 04. 24.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Szerdán 04. 24.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Szerdán 04. 24.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk