AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

  Csokoládé forma - karácsony

  0x
  3 355 Ft 2 775 Ft ÁFA nélkül
  Csokoládé forma - karácsony
  Csokoládé forma - karácsony
  Elérhetőség: 2 héten belül készleten
  Ár: 3 355 Ft

  Minőségi szilikon csokoládé forma praliné készítéséhez karácsonyi motívummal.

  A szilikon öntőformák egyszerre 4 harangot, 4 csillagot és 4 ajándékot hoznak létre. A formákat csokoládé és csokoládé cukorka vagy töltött szarvasgomba tölthetik ki. Öntsük ki a formát és hagyjuk megszilárdulni. Töltse fel a szarvasgombákat az előkészített töltettel az él alatt, hagyja megszilárdulni, majd öntsön egy edzett csokoládé rétegre. Távolítsa el a felesleges csokoládét és hagyja megszilárdulni. A sima felületnek köszönhetően a szarvasgomba könnyen összenyomható. Továbbá a csokoládé pralinéit kontrasztos csokoládé színnel, festett fehér csokoládéval vagy porgyöngyfestékkel is díszítheti. Még a bronzra permetezett szarvasgomba, vagy más módon festett spray is jól néz ki. A karácsonyi desszerteket pralinéivel díszítheted, ünnepi asztalra helyezheted egy díszített tálcán, vagy ajándékba adhatod őket. Karácsonyfa dísztárgyakat készíthet a csokoládéktól töltés nélkül. Pierce a csokoládét egy forró tűvel, és csavarja a szalagot, hogy lógjon.

  Minőségi szilikon csokoládé forma praliné készítéséhez.

  Súly (brutto) 105 g
  Nettó súly 200 g
  Anyag Szilikon
  A termék listázva van: Praliné és bonbon formák, Szilikon formák bonbonokra, Karácsony

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk