🎁  MA AJÁNDÉK MINDEN MEGRENDELÉSHEZ: Ingyenes csomag 3 db FFP2 légzőkészülék 🎁 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Csokoládé forma - Robochoc (robotok)

Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
3 470 Ft 2 870 Ft ÁFA nélkül
Csokoládé forma - Robochoc (robotok)
Csokoládé forma - Robochoc (robotok)
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 3 470 Ft

Csokoládé forma robotok formájában.

3 különböző robotot hoz létre szilikon formákkal. Különösen a fiúk örülnek a csokoládé figuráknak. Egy tiszta dobozba helyezve hatékony ehető ajándékot hozhat létre, vagy robotokat használhat a sütemények vagy a cupcakes díszítésére egy születésnapi fiú partijére. A formákat csokoládé és csokoládé cukorka vagy töltött szarvasgomba tölthetik ki. Öntsük ki a formát és hagyjuk megszilárdulni. Töltse fel a szarvasgombákat az előkészített töltettel az él alatt, hagyja megszilárdulni, majd öntsön egy edzett csokoládé rétegre. Távolítsa el a felesleges csokoládét és hagyja megszilárdulni. A sima felületnek köszönhetően a forma könnyen összenyomható. Továbbá a csokoládé pralinéit kontrasztos csokoládé színnel, festett fehér csokoládéval vagy porgyöngyfestékkel is díszítheti. A formában marcipáncukorka extrudálására használhatja, amelyek könnyen színezhetők gél, folyadék vagy por gyöngyökkel. Két azonos darab megérintésével, beleértve a botot, csokoládé nyalókát vagy süteményeket hoz létre.

Minőségi szilikon csokoládé forma praliné készítéséhez.

Súly (brutto) 104 g
Anyag Szilikon
A termék listázva van: Praliné és bonbon formák, Szilikon formák bonbonokra

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk