Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Csokoládéforma - 3D szív

6 585 Ft 5 440 Ft ÁFA nélkül
Csokoládéforma - 3D szív
Csokoládéforma - 3D szív
Elérhetőség: 3 héten belül készleten
Ár: 6 585 Ft

A szilikonforma alkalmas töltött csokoládé trüffelek készítésére. Öntsön temperált étcsokoládét vagy fehér csokoládét a formába, és hagyja megdermedni. Töltse meg a pralinékat a perem alatt az elkészített töltelékkel, hagyja megdermedni, majd a tetejére tegyen egy réteg temperált csokoládét. Távolítsa el a felesleges csokoládét, és hagyja megkeményedni. A sima felületnek köszönhetően könnyen összenyomhatja a pralinét. A pralinékat lehetőleg ízesített csokoládé ganache-val töltse meg. A vékony töltelékek a pralinékat károsíthatják a kiöntés vagy a préselés során. A csokoládé trüffeleket a formából való kiemelés után tovább díszítheti kontrasztos színű csokoládéval vagy gyöngyházfényű porral. A bronzszínű vagy más színű festékszóróval lefújt szarvasgombák is remekül mutatnak. A pralinékat használhatja sütemények és desszertek díszítésére, vagy szép dobozba rakhatja őket, és édességként adhatja őket születésnapokra, ünnepekre, Valentin-napra vagy bármikor máskor.

Minőségi szilikonforma csokoládé trüffel készítéséhez.

Méretek: 2,5 cm x 1,8 cm.

Tartalom: 96 ml.

 

Súly (brutto) 91 g
A termék listázva van: Praliné és bonbon formák
Silikomart

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu Silikomart, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 06. 24.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 06. 24.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 06. 24.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk