Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Szilikon Rózsa forma csokoládéhoz - Rose

5 600 Ft 4 630 Ft ÁFA nélkül
Szilikon Rózsa forma csokoládéhoz - Rose
Szilikon Rózsa forma csokoládéhoz - Rose
Elérhetőség: 2 héten belül készleten
Ár: 5 600 Ft

Kiváló minőségű szilikon forma 15 csokoládé praliné készítéséhez Rózsa motívummal

A szilikon forma alkalmas töltött csokoládé praliné készítésére. Öntsük a formát edzett sötét vagy fehér csokoládéba, és hagyjuk megszilárdulni. Töltse meg a pralinékat a perem alatt az elkészített töltelékkel, hagyja megdermedni, majd a tetejére tegyen egy réteg temperált csokoládét. Távolítsa el a felesleges csokoládét, és hagyja megkeményedni. A sima felületnek köszönhetően könnyen összenyomhatja a pralinét. Töltse meg a pralinékat lehetőleg ízesített csokoládé ganache-val. A vékony töltelékek a pralinékat károsíthatják a kiöntés vagy a préselés során. A csokoládé trüffeleket a formából való kiemelés után tovább díszítheti kontrasztos színű csokoládéval vagy gyöngyházfényű porral. A bronzszínű vagy más színű festékszóróval lefújt szarvasgombák is remekül mutatnak. A pralinékat használhatja sütemények és desszertek díszítésére, vagy szép dobozba rakhatja őket, és édességként adhatja őket születésnapokra, ünnepekre, Valentin-napra vagy bármikor máskor.

Forma mérete: hossza 21,5 cm, szélessége 10,5 cm, magassága 1 cm.

Praliné átmérője: 2,8 cm

 

Súly (brutto) 93 g
Anyag Szilikon
A termék listázva van: Praliné és bonbon formák Szilikon formák bonbonokra
Silikomart

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu Silikomart, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 12. 21.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 12. 21.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 12. 21.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk