Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Doboz műanyag multi téglalap LONG 1,8 l

Rakráron van 2 darab Szerdán 06. 26. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 385 Ft 1 145 Ft ÁFA nélkül
Doboz műanyag multi téglalap LONG 1,8 l
Doboz műanyag multi téglalap LONG 1,8 l
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 1 385 Ft
Téglalap alakú, átlátszó doboz, két rögzített klipszre szerelt fedéllel. Halmozható. Anyaga: műanyag. Méretek: térfogat 1,8 l, 28x12x9 cm. Alkalmas mosogatógépbe, hűtőszekrénybe, MVT-be - fedél nélkül. BPA-mentes. -10 °C és +95 °C közötti hőmérsékletnek ellenáll.
Téglalap alakú, átlátszó doboz, két rögzített klipszre szerelt fedéllel. Halmozható. Anyaga: műanyag. Méretek: térfogat 1,8 l, 28x12x9 cm. Alkalmas mosogatógépbe, hűtőszekrénybe, MVT-be - fedél nélkül. BPA-mentes. -10 °C és +95 °C közötti hőmérsékletnek ellenáll.

 

  • mosogatógépben mosható
  • mikrohullámú sütőben
Súly (brutto) 126 g
Térfogata 1800 ml
Áru alkalmas használatra mosogatógépben mosható, mikrohullámú sütőben
Anyag Műanyag
A termék listázva van: Raktározás Dobozok, boxok és eszköz táskák
Hobby Life

A Hobby Life márkát a török Demirel Plastics and Mold Industry gyártja. A minőségi és modern termékekre szakosodott műanyagipari vállalatot 1990-ben alapították, és jelenleg a világ több mint 75 országába szállítja termékeit. A Hobby Life termékcsalád az otthoni műanyag tárolódobozokra specializálódott. A Hobby Life tárolódobozok egészségre ártalmatlanok, és praktikus, modern, kifinomult dizájnnal rendelkeznek. A műanyag dobozok alkalmasak élelmiszerrel való érintkezésre. A kisebbek mosogatógépben moshatók és mikrohullámú sütőben is használhatók, Minden modellhez tartozik egy piktogramokkal ellátott matrica, kövesse a piktogramokat.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Szerdán 06. 26.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Szerdán 06. 26.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Szerdán 06. 26.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk