Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Műanyag tok - szemüvegekhez, evőeszközökhöz - 20 cm - különböző színekben

Felhatalmazott eladó
1 385 Ft 1 145 Ft ÁFA nélkül
Műanyag tok - szemüvegekhez, evőeszközökhöz - 20 cm - különböző színekben
Műanyag tok - szemüvegekhez, evőeszközökhöz - 20 cm - különböző színekben
Elérhetőség: Szállítás 7-10 napon belül
Ár: 1 385 Ft

Többfunkciós műanyag tok, amely alkalmas szemüveg, fogkefe és fogkrém vagy íróeszközök szállítására, illetve tárolására.

 

A sokoldalú műanyag tok használható fogkefék és fogkrémek, tábori evőeszközök tárolására gyermekek számára, illetve íróeszközök és piperecikkek tárolására.

Gyermektábor, nyári vakáció és háztartási eszközök tárolása. Ez a sokoldalú műanyag tok sokféleképpen használható, legyen szó akár fogkrémről, fogkeféről, szemüvegről vagy evőeszközről, tisztán és biztonságban tartja a holmiját.

A tok színe az aktuális raktárkészlettől függ. Ha egy bizonyos szín iránt érdeklődik, kérjük, írja meg a rendelési megjegyzésben, és megpróbálunk eleget tenni kívánságának, amennyiben az adott szín van raktáron. Azonban ha nincs, abban az esetben a raktáron lévő színt küldjük.

  • Anyag: műanyag
  • Színek: különböző, a raktárkészlet függvényében
  • Méretek: 20,5x5x5 cm

 

 

Súly (brutto) 45 g
Anyag Műanyag
A termék listázva van: Raktározás
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 07. 01.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 07. 01.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 07. 01.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk