Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Cukrászati ​​kenőlapát (spatula) 10 "extra hosszú, 25 x 9 cm

5 415 Ft 4 475 Ft ÁFA nélkül
Cukrászati ​​kenőlapát (spatula) 10 "extra hosszú, 25 x 9 cm
Cukrászati ​​kenőlapát (spatula) 10 "extra hosszú, 25 x 9 cm
Elérhetőség: 3 héten belül készleten
Ár: 5 415 Ft

Az egyenes kenőlapát alkalmas krémek, tészták kenésére, munkafelületek tisztítására, hozzávalók kanalazására, tészták és tömegek levágására.

Extra hosszú műanyag spatula az angol PME gyártótól. Éles élek a tökéletesen sima felületért. Használható krém-, csokoládé- vagy királyi cukormázhoz.

Használata: kenjen egyenletes krémréteget a torta oldalára egy palettakés vagy spatula segítségével, helyezze a kenőlapátot sima oldalával felfelé a tortához, és tartsa erősen ferdén a torta széléhez. Tartsa egyenletes nyomás alatt, miközben a kenőlapátot húzza.

Tipp: A legjobb végeredmény érdekében célszerű a tortát egy forgatható lemezre helyezni. Ez lehetővé teszi, hogy a torta könnyen mozogjon, és simán tudja húzni a spatulát.

Méret: 25,4 x 9,3 cm

 

Súly (brutto) 54 g
A termék listázva van: Simítók, kaparók Spatula és símítók
PME

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu PME, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 10. 26.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 10. 26.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 10. 26.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk