Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Cukrászati spatula - fogas kártya alagút

Cukrászati spatula fogas

Részletes termékleírás
Rakráron van 2 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
845 Ft 695 Ft ÁFA nélkül
Cukrászati spatula - fogas kártya alagút
Cukrászati spatula - fogas kártya alagút
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 845 Ft

Cukrászati spatula fogas

Díszítő felületet készíthetünk krémmel bevont süteményeken és desszerteken, dekoratív simítóval. A fogazott simítóval díszes csokoládé díszítéseket készíthet. Sima felületre terítse a  csokoládé bevonatot. A csokoládé kontrasztos színét öntsük egyenletesen.Szárítás után vághat vagy kinyomhat díszítő formákkal . Hasonlóképpen folytassa a készítést dekoratív piskótákkal és semifreda kekszekkel.

Spatula műanyagból készült.

Alkalmas élelmiszerrel való érintkezéshez.

Méret kb. 15 x 10 cm

Súly (brutto) 20 g
Nettó súly 20 g
A termék listázva van: Konyhai eszközök, Spatula és símítók

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk