Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Cukrászati spatula - puha kártya alagút

Cukrászati spatula egyenes

Részletes termékleírás
Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
700 Ft 580 Ft ÁFA nélkül
Cukrászati spatula - puha kártya alagút
Cukrászati spatula - puha kártya alagút
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 700 Ft

Cukrászati spatula egyenes

Sima spatulával szintje krémet, fondant vagy királyi mázzat bekent tortát és süteményeket. A csokoládé mázot a szeletekre és más desszertekre spatulával terjesztheti. Alkalmas a tészták nagy formákba és felnikba való simítására is. A spatulával eltávolíthatja a felesleges csokoládét, miközben a csokoládét pralinéba önti.

Cukrászati spatula egyenes. Műanyagból készült. Alkalmas élelmiszerrel való érintkezéshez.

Méretek 15 x 10 cm

Súly (brutto) 20 g
Nettó súly 20 g
A termék listázva van: Konyhai eszközök, Spatula és símítók

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk