Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Gyöngyházzöld festékszóró 100 ml

5 815 Ft 5 195 Ft ÁFA nélkül
Gyöngyházzöld festékszóró 100 ml
Gyöngyházzöld festékszóró 100 ml
Elérhetőség: 2 héten belül készleten
Ár: 5 815 Ft

Gyöngyházzöld sprayfesték bevonó- és modellezőanyagokból, marcipánból és csokoládéból készült felületek permetezéséhez.

A gyöngyházzöld festékszórót bevonó- és modellezőanyagokból, marcipánból és csokoládéból készült felületek permetezésére tervezték. Használathoz rázza fel a szórófejes flakont, és 20 cm távolságból permetezze be. A festék gyorsan szárad. Ha erősebben permetez, fennáll a veszélye, hogy a festék kifolyik. Ezzel a festékkel kisebb és nagyobb területeket is díszíthet. Ha részleteket permetez, védje a környező területet a permetezéstől alufóliával, fóliával vagy szalvétával. A festékkel csipkét készíthet, ha egy sablonra fújja a festéket. Zöld festékkel feldobhatja a rét vagy víz tematikájú süteményeket. A zöld szín alkalmas gyümölcsök és zöldségek modellezett darabjainak átfestésére. A festékkel átfestheti egy vízi ember, egy autó és más figurák alakját. Részletes díszítésükhöz célszerű más zselés vagy folyékony festékeket használni.

Térfogat 100ml.

 

Súly (brutto) 100 g
Nettó súly 200 g
Térfogata 100 ml
Szín Zöld
A termék listázva van: Spray festék Zelená potravinářská barviva a barvy
PME

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu PME, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 08. 01.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 08. 01.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 08. 01.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk