Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Spray festék arany 100 ml

  Rakráron van > 5 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  5 330 Ft 4 635 Ft ÁFA nélkül

  A gyöngyházfestéket felületek permetezésére tervezték bevonó és modellező anyagokból, marcipánból és csokoládéből.

  A gyöngyházfesték-festéket felületek permetezésére tervezték bevonó és modellező anyagokból, marcipánból és csokoládéből. Használat céljából rázza meg a spray-t és 20 cm távolságból. A festék gyorsan szárad. Erõsebb permetezéssel fennáll annak a veszélye, hogy a festék kifolyik. A részletek permetezésekor védje a környezetet az alumínium fóliával, fóliával vagy szalvéta permetezésével szemben. A szín felhasználásával csipke készíthető, amikor a sablonra permetezik. Az arany szín legjobban azokon a fehér területeken jelenik meg, ahol hatékony csipke és más dekoráció készíthető. Az arany színű luxus megjelenést kölcsönöz a modellezett virágoknak vagy íjaknak. Használhatja ékszerek, csillagok és egyéb tárgyak vagy betűk utánzatainak permetezésére is.

  Térfogat 100ml.

  Összetevők: Etanol, pattanásgátló szerek E555, E171 + E172 (arany), víz, növényi olaj (napraforgó), E433 emulgeálószer, hajtógáz.

  Allergének: nyomokban tejet, szóját, szulfitot és diót tartalmazhat.

  RÉSZLENESEN LÉGZŐ. Használat előtt alaposan rázza fel.

  Vigyázat: Nyomás alatt álló tartály. Óvja a közvetlen napfénytől és ne tegye ki 50 ° C feletti hőmérsékletnek. Ne szúrja át és ne dobja tűzbe az üres tartályt. Ne permetezzen nyílt lángra vagy izzó anyagokra. Hőforrástól távol tartandó. Ne dohányozzon munka közben. A gyermekektől elzárva tartandó. A spray-vel jól szellőző helyiségben dolgozzon. Ne lélegezzen be. Óvakodj a statikus elektromos kisülésektől. Tárolja száraz és hűvös helyen.

  A tartály alján feltüntetett lejárati idő.

  Súly (brutto) 100 g
  Térfogata 100 ml
  Szín Arany
  A termék listázva van: Cukrászati eszközök, Spray festék, Arany dekorációk

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 22.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 22.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 22.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Hasonló termék

  Lépjen kapcsolatba velünk