Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Stencil - Winterthur kör 7

ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
Rakráron van > 5 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Rendszeres ár 5 355 Ft
AKCIÓ -15%
4 555 Ft 3 765 Ft ÁFA nélkül
Stencil - Winterthur kör 7
Stencil - Winterthur kör 7
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 4 555 Ft 5 355 Ft -15%

Rugalmas sablon finom csipkemintával, amellyel gyorsan díszítheti desszertfelületét. Tésztakefével kenje el a krémet, a tojásfehérje mázot, a csokoládét vagy az ecsettel a por színárnyalatát - legyen az fémes vagy sima. Röviden: elegáns és gyors dekoráció az ügyfelek számára, akik finom dekorációt igényelnek nagy ráncok nélkül, vagy azok számára, akik nem szenvednek a modellezett süteményektől. A termék rendeltetésszerűen érintkezésbe kerül élelmiszerekkel és rugalmas, vékony műanyagból készül. A terméket ismételt felhasználásra szánják. Mennyiség - darab, átmérő 18 cm

A termék listázva van: Stencilek és sablonok

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk