AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Formák - mix készet 20 db

  Felhatalmazott eladó
  3 munkanapon belül lesz raktáron
  0x
  1 270 Ft 1 050 Ft ÁFA nélkül
  Formák - mix készet 20 db
  Formák - mix készet 20 db
  Elérhetőség: 3 munkanapon belül lesz raktáron
  Ár: 1 270 Ft

  Formák - mix készet 20 db

  A formakészlettel különféle karácsonyi sütiket készíthet, például dióféléket, házi csokoládét, tanulmányt, tekercset. A tekercsformákat nemcsak a klasszikus vanília tekercsek gyártására használhatja. Amikor a tésztát a formába préselik úgy, hogy sütés után egy kis mélyedés maradjon, csatlakoztasson két egyenlő darab tejszínt. Öntsön rá a töltött tekercsek hegyére csokoládéval, és kókuszdióba vagy dióba csomagolhatja. Dióformákat is használhat krémmel töltött kagyló készítéséhez. Miután a héj mindkét felét kitöltötte, ne nyomja szorosan egymáshoz. Hagyja enyhén nyitva a szélesebb oldalt, és tegyen ezüst vagy gyöngy édességet a krémre.

  A sütőedények lehetővé teszik, hogy gyönyörű házi sütiket sütjen. A finomságokat könnyen ki lehet venni a formaból, a sütött csábítónak tűnik.

  formák - 20 db-os készlet
  keverőkészlet - 5 x csésze, átmérő. 4 cm, 5 x tekercs, átmérő 5,5 cm, 5 x dió, 6 cm, 5 x katicabogár, 6 cm.

  Súly (brutto) 115 g
  A termék listázva van: Sütéshez, Karácsony, Dönthető formák
  ORION

  Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk