Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Pizza szett - kőedény tálca + szeletelő

Felhatalmazott eladó
7 585 Ft 6 265 Ft ÁFA nélkül
Pizza szett - kőedény tálca + szeletelő
Pizza szett - kőedény tálca + szeletelő
Elérhetőség: 1 darab úton van
Ár: 7 585 Ft

A tálca nemcsak pizzához, hanem süteményekhez is használható.

A pizzakészlettel nagyszerű ropogós pizzát, de más finomságokat is készíthet - pizzakenyeret, sült húst, halat, zöldséget, sós és édes süteményeket... A természetes anyag porozitásának köszönhetően a sütőkő felszívja és leadja a nedvességet, és ennek a folyamatnak köszönhetően a tészta tökéletesen ropogós lesz. Ha betartja a karbantartási és kezelési szabályokat (a hőmérsékleti sokkok elkerülése, óvatosság a felület tisztításakor,...), akkor nagyon hosszú ideig fogja szolgálni Önt, és biztosan elégedett lesz a felhasználási lehetőségeivel.


A készlet tartalmaz egy 33 cm átmérőjű sütőkövet, egy drótrácsot és egy pizzavágót - fém, fa. Nem mosható mosogatógépben.


Minden típusú sütőhöz alkalmas.


Használati utasítás, használati feltételek és a nagyszerű pizzatészta receptje mellékelve.

 

  • mosogatógépben nem mosható
  • elektromos sütőben
  • gáz sütőben
  • forró levegős sütőben
Súly (brutto) 2075 g
Áru alkalmas használatra mosogatógépben nem mosható, elektromos sütőben, gáz sütőben, forró levegős sütőben
A termék listázva van: Kerek alátétek Sütéshez Konyhai eszközök
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 04. 29.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 04. 29.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 04. 29.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk