Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Rozsdamentes acél tál vízfürdőhöz

Felhatalmazott eladó
2 605 Ft 2 155 Ft ÁFA nélkül
Rozsdamentes acél tál vízfürdőhöz
Rozsdamentes acél tál vízfürdőhöz
Elérhetőség: Na cestě 17 kusů
Ár: 2 605 Ft

Rozsdamentes acél tál vízfürdőhöz 11cm

A tál könnyen rögzíthető a vízfürdő széléhez. Könnyen oldhatja a csokoládét, hogy elkészítse a szarvasgomba, a krémet, az önteget, a tésztát stb. A hosszú fogantyúnak köszönhetően jól megfoghatja a tálát anélkül, hogy lánggal megégetné.

Tál vaj, csokoládé és öntetek olvasztására szolgáló gőzfürdőben vagy közvetlenül egy vízfürdőben. Ez megkönnyíti a krém és egyéb finomságok elkészítésében végzett munkáját. Két mosogató az egyszerű öntéshez. Fogantyú és fogantyú a kényelmes és biztonságos elhelyezés érdekében. Segít a gőzfürdőben történő egyszerű oldódásban. Könnyen oldhatja fel a csokoládét, a jegesedést, a vajat.

anyag: kiváló minőségű rozsdamentes acél
méretek: átmérő 11 cm (belső), külső kb. 14 cm, hosszúság 26,5 cm, mélység 5 cm.
jól tart a fazékban

Súly (brutto) 106 g
Anyag Fém, Rozsdamentes acél
A termék listázva van: Segítség a csokoládé való munkához, Tálak
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk