Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

6 Dörmi mackó - szilikon forma

Felhatalmazott eladó
Rakráron van 3 darab Csütörtökön 03. 07. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
4 785 Ft 3 955 Ft ÁFA nélkül
6 Dörmi mackó - szilikon forma
6 Dörmi mackó - szilikon forma
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 4 785 Ft

3D szilikon forma mackók sütéséhez

A mackó alakú formákkal édes illatú reggelit vagy iskolai uzsonnát süthet gyermekei részére. A piskóta tésztájú mackókat csokoládéval, krémmel díszítheti, vagy felhasználhatja alapként a tortabevonókkal való díszítésre. Díszítse például a gyerekek születésnapi tortáit  bevonatos mackókkal a torta oldalán, ahol további ehető dekorációkat, édességeket és csokoládét rögzíthet. Az egyes díszített mackók ajándékként is szolgálhatnak a születésnapos barátainak a szülinapi partin, vagy kilállíthatják az édességbárban más csábító finomsággal együtt. A szilikon formák magas és alacsony hőmérsékleten is ellenállnak, azaz - 40 ° C és 230 ° C között. Nem károsítják az elkészített desszerteket, nem továbbítják a nem kívánt szagokat. Sütés közben mindig helyezze a formát egy stabil felületre, lehetőleg egy sütőtálcára. A sima felületnek köszönhetően a sütött vagy hűtött desszertek könnyen kibillenthetőek. Könnyen moshatók.

A mackó-szilikon forma sütéshez és hideg desszertekhez egyaránt alkalmas.

A 3D-s mackó-szilikon forma segítségével gyönyörű mackókat süthet, amelyek nemcsak a legkisebbeknek szereznek örömet és meglepetést.

6 darab mackó alakú szilikon sütőforma alkalmas piskóta, kenyértészta és élesztő tészták sütésére, de fagyasztásra is. A forma kiválóan tapadásmentes és könnyen karbantartható. Sütés után a forma tartalma nem ég le és könnyen kibillenthető. A formákat használat előtt nem kell olajjal, vajjal vagy zsírral kikenni. A sütőformák hosszú élettartamúak, nem szívják magukba a szagokat, és könnyen moshatók. Nagy előnye a gazdaságos tárolás és a magas hőmérséklettel szembeni ellenállás, azaz -40 ° C és + 230 ° C között. A hőmérsékleti tartománynak köszönhetően a forma felhasználható gáz-, elektromos, forrólevegős sütőben, de fagyasztóban is.

Egy mackó mérete: magasság - 9 cm és szélessége 7 cm

Anyag: szilikon

Szín: narancs

Méretek: (H x SZ x M) 31 x 18 x 2 cm.

 

Súly (brutto) 180 g
Nettó súly 180 g
Anyag Szilikon
A termék listázva van: Születésnapok 3D sütőformák süteményekre és tortákra Lány torták Fiú torták Állotkák Sütési szilikon formák
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 03. 07.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 03. 07.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 03. 07.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk