Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Szilikonforma félgömbökhöz - Silikomart Semisfera Mould - átmérő 3 cm

Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Csütörtökön 07. 18. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
6 035 Ft 4 985 Ft ÁFA nélkül
Szilikonforma félgömbökhöz - Silikomart Semisfera Mould - átmérő 3 cm
Szilikonforma félgömbökhöz - Silikomart Semisfera Mould - átmérő 3 cm
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 6 035 Ft

Professzionális szilikonforma félgömbökhöz 3 cm-es átmérővel.

Szilikonforma süteményekhez és desszertekhez. A formák segítségével 24 darab félkör alakú terméket hozhat létre. Méretek: 30 × 15 mm és 10 ml térfogat. Az egész forma 11 mm magas és 240 ml űrtartalmú.

Az eredeti félkör alakú forma egyedi desszertek és sütemények készítését teszi lehetőve dizájnos megjelenítésben. Ez a termék ideális pazar fogadásokhoz, gyermekbálokhoz, születésnapi partikhoz vagy akár otthoni használatra. Ideális éttermek, cukrászdák, kávézók és vendéglátóipari vállalatok számára. Alkalmas fagyasztóba és sütőbe egyaránt.

A torta- és desszertforma kiváló minőségű anyagokból készül, ami garantálja a problémamentes hatást, a rövid gyártási időt és a könnyű tárolást, valamint a garantált tartósságot -60 °C és + 230 °C közötti hőmérsékleten.

 

Súly (brutto) 220 g
Anyag Szilikon
A termék listázva van: Sütési szilikon formák
Silikomart

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu Silikomart, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 07. 18.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 07. 18.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 07. 18.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk