Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Teflon sütőfólia 40x33 cm

Felhatalmazott eladó
Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 615 Ft 1 335 Ft ÁFA nélkül
Teflon sütőfólia 40x33 cm
Teflon sütőfólia 40x33 cm
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 1 615 Ft

Teflon sütőfólia 40x33 cm

A teflon sütőfólia ismételt felhasználásra alkalmas. Süssen rajta különféle típusú tésztákat, és könnyen húzza le a fóliát. Tekerje a fóliát a sütőben való felhasználásra alkalmas bármely sütőre vagy lapos tányérra. Helyezhet szeletelt rövidszemű tésztát, hópéksüteményeket a fóliára, szétválaszthatja a szivacslemezeket a fóliára, vagy felteheti a felni a tésztával töltésére stb.

A nem tapadó teflon fólia garantálja a sikeres sütést. A finomságokat nem sütik, a sütőlapot és a penészt sem, amelyben sütik. A fólia mindkét oldalán végtelenül hosszú ideig használható, csak sütés után mossa le vagy törölje le. Elektromos, gáz- és meleg levegős sütőkhöz való.

Anyag: teflon.

Hőálló 250 ° C-ig, 100% tapadásmentes.

Méret: 40x33 cm

Súly (brutto) 40 g
Anyag Teflon
A termék listázva van: Sütó fóliák
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk