Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Gabona cefre tartósítószerek nélkül Silkgrain Sonnen Müsli - 5 kg

Felhatalmazott eladó Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Csütörtökön 06. 20. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
6 950 Ft 6 205 Ft ÁFA nélkül
Gabona cefre tartósítószerek nélkül Silkgrain Sonnen Müsli - 5 kg
Gabona cefre tartósítószerek nélkül Silkgrain Sonnen Müsli - 5 kg
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 6 950 Ft

Gabona cefre mesterséges tartósítószerek nélkül, az egészségesebb péksütemények alapanyaga. Természetesen stabilizált cefre zabszemekkel, napraforgóval és más puha magokkal (quinoa, len, kender, chia).

A zabélesztővel stabilizált lágy szemcsék keverékéből készült pép, amely önmagában teljesen mentes minden mesterséges tartósítószertől. Sós és édes alkalmazásokhoz egyaránt alkalmas. A többszemű kenyér és péksütemény klasszikus használata mellett finom péksütemények, pirított kenyerek, bagettek és hasonlók is használhatók. Azonnali használatra kész.

A cefre párolt vagy főtt és duzzadt szemek általában búza, árpa, hajdina, tönköly és egyéb magok, például napraforgó, len, szezám és más magvakból származnak. A cefre segítségével egészséges aminosavakat és ásványi anyagokat kapunk a tésztában. A sütemény hosszabb ideig friss és rugalmas is marad - az előre beáztatott szemek fokozatosan engedik nedvességüket a megsült tésztába.

Ajánlott adagolás:

20–100 tömegszázalék liszt édes termékekben
20–40 tömeg% liszt sós termékekben
Kiszerelés: 5 kg

 

Súly (brutto) 5000 g
Nettó súly 5000 g
A termék listázva van: Gasztrocsomagolás Sütőipari nyersanyagok
Zeelandia

A Zeelandia Royal Group egy családi vállalkozás, amelynek több mint 100 éves hagyománya van a cukrászok és pékáruk minőségi alapanyagának előállításában, nemcsak szülőföldjükön Hollandiában, hanem az elmúlt évtizedekben a világ 70 másik országában. Amikor Herman Johan Doeleman pék 1900-ban Zeeland tartomány legészakibb szigetén, Zurrikzeêben kezdett gyártani és eladni zselé kekszeket és egyéb finomságokat, úgy tűnt, nem tudta, hogy csak negyed évszázaddal később büszke lesz a "Beszerző a királyi háztartásra!" Címre. és örökségét nemzedékek óta megőrzik.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 06. 20.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 06. 20.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 06. 20.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk