Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Modellezési sugár Modecor

  Utolsó a raktárba
  Rakráron van 1 darab Pénteken lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  2 585 Ft 2 135 Ft ÁFA nélkül

  Műanyag kellék a felesleges bevonóanyag vágásához.

  A penge háromféle rögzítést tartalmaz. Sima kerékkel egyenes és hullámos vonalakat hozhat létre a modellező és kárpitozási anyagokon, például könyvlapok, varratok és divatcikkek, tetőn lévő takaró és egyéb tetőfedő anyagok, például téglafal, füves vagy hullámos víz jelölésével. A formákat a modellező és bevonó anyagokból is kivághatja. Varráses hatás létrehozásához használja a hegyes kereket. Használhatja a párna formájú párnák, valamint az esküvői torták és más bevonatos ünnepi torták részleteinek kitöltéséhez. Jelölje meg a varratokat a babákon divatos kiegészítőkkel és ruhadarabokkal. A hullámos kerék alkalmas dekoratív formák vágására a modellező és bevonó anyagokból. például vághat egy ruhát hercegnő ruhákhoz vagy tésztához csövek, sütik és egyéb sütemények sütéséhez.

  Ratchet három cserélhető kerékkel (sima, egyenetlen, hullámos).

  Súly (brutto) 30 g
  Nettó súly 30 g
  A termék listázva van: Konyhai eszközök, Szeletelő

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 02.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 02.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 02.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Lépjen kapcsolatba velünk