Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Modellezési sugár Modecor

3 815 Ft 3 155 Ft ÁFA nélkül
Modellezési sugár Modecor
Modellezési sugár Modecor
Elérhetőség: 2 héten belül készleten
Ár: 3 815 Ft

Műanyag kellék a felesleges bevonóanyag vágásához.

A penge háromféle rögzítést tartalmaz. Sima kerékkel egyenes és hullámos vonalakat hozhat létre a modellező és kárpitozási anyagokon, például könyvlapok, varratok és divatcikkek, tetőn lévő takaró és egyéb tetőfedő anyagok, például téglafal, füves vagy hullámos víz jelölésével. A formákat a modellező és bevonó anyagokból is kivághatja. Varráses hatás létrehozásához használja a hegyes kereket. Használhatja a párna formájú párnák, valamint az esküvői torták és más bevonatos ünnepi torták részleteinek kitöltéséhez. Jelölje meg a varratokat a babákon divatos kiegészítőkkel és ruhadarabokkal. A hullámos kerék alkalmas dekoratív formák vágására a modellező és bevonó anyagokból. például vághat egy ruhát hercegnő ruhákhoz vagy tésztához csövek, sütik és egyéb sütemények sütéséhez.

Ratchet három cserélhető kerékkel (sima, egyenetlen, hullámos).

 

Súly (brutto) 30 g
Nettó súly 30 g
A termék listázva van: Szeletelő
Modecor

Společnost Modecor Italiana je evropským lídrem v oblasti výroby dekorací pro cukrářské výrobky a nabízí širokou škálu dekorací od čokoládových, cukrových nebo želatinových až po digitální a sítotiskový tisk na jedlé materiály. Prvotřídní suroviny, inovace, kvalita služeb, bohatost sortimentu a kreativita, to je Modecor.

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu Modecor, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 03. 14.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 03. 14.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 03. 14.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk