AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

  Modellező penge DW420

  0x
  2 985 Ft 2 470 Ft ÁFA nélkül
  Modellező penge DW420
  Modellező penge DW420
  Elérhetőség: 2 héten belül készleten
  Ár: 2 985 Ft

  Műanyag modellezési segédeszköz a részletek modellezéséhez és létrehozásához.

  Penge három típusú rögzítést tartalmaz. Sima kerék segítségével egyenes és hullámos vonalakat készíthet a modellezéshez és a bevonó anyagokhoz, például a könyveket, a zsákok és a divat kiegészítőket, a tetőn lévő tetőket és más típusú tetőfedő anyagokat, mint például a téglafal, a legelő vagy a gördülővíz felületét. A modellezési és bevonási anyagokból is formákat vághat. Használja a hegyes kereket a varrási hatás létrehozásához. Használhatja, amikor befejezi a párnák alakját a párnák alakjában, és esküvői tortákon és más bevont ünnepi kadétokon. A divatos kiegészítők és ruhadarabok utánzó serdülőkön a varrást jelölje meg. A hullámos kerék alkalmas dekoratív formák kivágására a modellezésből és a bevonóanyagokból. Például vághat egy hercegnő ruhát vagy tésztát a csövek, kekszek és egyéb sütemények sütésére.

  A termék listázva van: Konyhai eszközök, Szeletelő

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk