Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Monoporció forma - semifreda négyzet 5 db

JÓ VÉTEL: Ekonomikus csomagolás
Ár kis csomagban 4 500 Ft
Vásárlással spórolt 1 100 Ft (–24%)
3 400 Ft 2 810 Ft ÁFA nélkül
Monoporció forma - semifreda négyzet 5 db
Monoporció forma - semifreda négyzet 5 db
Elérhetőség: Áru nem áll rendelkezésre
Ár: 3 400 Ft

Az egyszerűség szépség és könnyebb munka. Ezeknek a rozsdamentes acél kockáknak a mérete 45x45mm. Az öntőformák felhasználhatók mind a só, mind az édes változathoz. Vágja a formában a sült tésztát (keksz, pirítós kenyér) és hagyja a forma aljaként. Gyümölcsöket, sonkát vagy más összetevőket alkalmazunk kiválasztott desszert vagy delikátípushoz. Töltsük meg az öntőforma teljes magasságát egy másik alapanyaggal - zselével, agarral, aszfaltmal stb. Miután a termék teljesen megszilárdult, óvatosan szabadon engedhetjük úgy, hogy egy pengét vékony késsel vágjuk le, és kiszorítjuk. Díszítsd a felületet.

Csomag ára - 5db

 

  • mosogatógépben nem mosható
Súly (brutto) 140 g
Nettó súly 140 g
Áru alkalmas használatra mosogatógépben nem mosható
Anyag Rozsdamentes acél
A termék listázva van: Szemifreda formák
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk