Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Monoporció forma - semifreda négyzet 5 db

  0x
  JÓ VÉTEL: Ekonomikus csomagolás


  Rendszeres ár 2 715 Ft
  Vásárlással spórolt 355 Ft (–13%)
  2 355 Ft 1 950 Ft ÁFA nélkül
  Monoporció forma - semifreda négyzet 5 db
  Monoporció forma - semifreda négyzet 5 db
  Dostupnost: Áru nem áll rendelkezésre
  Ár: 2 355 Ft

  Az egyszerűség szépség és könnyebb munka. Ezeknek a rozsdamentes acél kockáknak a mérete 45x45mm. Az öntőformák felhasználhatók mind a só, mind az édes változathoz. Vágja a formában a sült tésztát (keksz, pirítós kenyér) és hagyja a forma aljaként. Gyümölcsöket, sonkát vagy más összetevőket alkalmazunk kiválasztott desszert vagy delikátípushoz. Töltsük meg az öntőforma teljes magasságát egy másik alapanyaggal - zselével, agarral, aszfaltmal stb. Miután a termék teljesen megszilárdult, óvatosan szabadon engedhetjük úgy, hogy egy pengét vékony késsel vágjuk le, és kiszorítjuk. Díszítsd a felületet.

  Csomag ára - 5db

  • mosogatógépben nem mosható
  Súly (brutto) 140 g
  Nettó súly 140 g
  Áru alkalmas használatra mosogatógépben nem mosható
  Anyag Rozsdamentes acél
  A termék listázva van: Szemifreda formák

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Áru nem áll rendelkezésre
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Áru nem áll rendelkezésre
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Áru nem áll rendelkezésre

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk