Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Szilikon forma Semifreda

Rakráron van > 5 darab Kedden 06. 04. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
6 885 Ft 5 690 Ft ÁFA nélkül
Szilikon forma Semifreda
Szilikon forma Semifreda
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 6 885 Ft

Semifreddo ételforma

Ezzel a klasszikus Silikomart Semisfera formával kis sós vagy édes olasz semifreddo ételeket készíthetsz. Ezt a formát bavarois sütemények, desszertek, fagylaltok és még sok minden más elkészítéséhez is használhatod.

Ez a Silikomart formája alkalmas sütőbe, hűtőszekrénybe, gyorshűtőbe és mosogatógépbe. A forma -60 °C és +230 °C közötti hőmérsékleten használható. Szükség esetén más célokra is használhatod.

 

 

Súly (brutto) 237 g
Méretek 4 x 2 x cm
Térfogata 300 ml
Anyag Szilikon
A termék listázva van: Szilikon formák Szemifreda formák
Silikomart

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu Silikomart, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Kedden 06. 04.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Kedden 06. 04.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Kedden 06. 04.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk