Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Szilikon forma - Angyal - fiú

ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
Rakráron van 3 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Rendszeres ár 14 045 Ft
AKCIÓ -15%
11 935 Ft 9 865 Ft ÁFA nélkül
Szilikon forma - Angyal - fiú
Szilikon forma - Angyal - fiú
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 11 935 Ft 14 045 Ft -15%

Rugalmas szilikon forma az ehető díszítés gyors előállításához bármilyen modellező anyagból (marcipán, modellezés, White Icing stb.). Mielőtt először használná, mossa le a formát meleg vízben mosószerrel, és hagyja alaposan megszáradni, majd óvatosan törölje le a formát jeges cukorral, keményítővel és hasonlókkal, és fokozatosan nyomja le a masszát. Annak érdekében, hogy elkerülje az alakváltozást az öntőformából, hagyja egy ideig lehűlni a fagyasztóban. Az alakot és a kerületet deformálva könnyebben hámozhatja az alakot. Ha csokoládé dekorációra van szüksége, az eljárás könnyebb. Töltse fel a fóliát langyos, finoman olvadt csokoládéval, érintse meg, hogy kitöltse a hajtogatásokat, és távolítsa el a légbuborékokat. Ismét hagyjuk megszilárdulni és levenni. A fényes felület eléréséhez dekoratív lakkot használhat. Szerszámméretek 7,37 x 5,08 x 0,84 cm

Anyag Szilikon
A termék listázva van: Szilikon formák a modellezéshez

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk