Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Szilikon forma díszes szívek Fancy Hearts

Szilikon forma díszes szívek Fancy Hearts

Részletes termékleírás
Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Hétfőn 06. 03. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
8 435 Ft 6 970 Ft ÁFA nélkül
Szilikon forma díszes szívek Fancy Hearts
Szilikon forma díszes szívek Fancy Hearts
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 8 435 Ft

Szilikon forma díszes szívek Fancy Hearts

Használjon szilikon formát a díszített szív készítéséhez modellező és bevonó anyagokból és csokoládéből. Díszítsd a szíveket esküvői tortákkal, romantikus süteményekkel lányok és nők számára, Valentin sütemények és cupcakes vagy kekszek. A szívek kiemelkednek a bevont dorms-okon, ahol tetszőlegesen el lehet helyezni őket a felületre, vagy annak érdekében, hogy láncolatot hozzanak létre a sütemény kerületén, stb. A létrehozott formák folyadékkal vagy géllel színezhetők tovább. Gyöngyház-visszatükrözéshez használjon gyöngyházfesték-színeket. A csillogó megjelenés érdekében permetezzen spray-festékekkel, például arany vagy ezüst. Használjon ehető ragasztót, királyi májat vagy megolvasztott csokoládét a tortához való rögzítéshez. A sütemények díszítéséhez lehetőleg csokoládé vagy marcipán tölteléket használjon. A kekszek legjobban olvasztott csokoládéval vagy tojásfehérje jegesedéssel rögzíthetők.

Az öntőformák felhasználhatók modellező anyagok, marcipán és csokoládé öntésére. Élelmiszer-minőségű szilikonból készülnek.

 

Anyag Szilikon
A termék listázva van: Szilikon formák a modellezéshez
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 06. 03.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 06. 03.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 06. 03.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk