Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Szilikon forma díszes szívek Fancy Hearts

  Szilikon forma díszes szívek Fancy Hearts

  Részletes termékleírás
  Rakráron van 3 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  6 015 Ft 4 970 Ft ÁFA nélkül

  Szilikon forma díszes szívek Fancy Hearts

  Használjon szilikon formát a díszített szív készítéséhez modellező és bevonó anyagokból és csokoládéből. Díszítsd a szíveket esküvői tortákkal, romantikus süteményekkel lányok és nők számára, Valentin sütemények és cupcakes vagy kekszek. A szívek kiemelkednek a bevont dorms-okon, ahol tetszőlegesen el lehet helyezni őket a felületre, vagy annak érdekében, hogy láncolatot hozzanak létre a sütemény kerületén, stb. A létrehozott formák folyadékkal vagy géllel színezhetők tovább. Gyöngyház-visszatükrözéshez használjon gyöngyházfesték-színeket. A csillogó megjelenés érdekében permetezzen spray-festékekkel, például arany vagy ezüst. Használjon ehető ragasztót, királyi májat vagy megolvasztott csokoládét a tortához való rögzítéshez. A sütemények díszítéséhez lehetőleg csokoládé vagy marcipán tölteléket használjon. A kekszek legjobban olvasztott csokoládéval vagy tojásfehérje jegesedéssel rögzíthetők.

  Az öntőformák felhasználhatók modellező anyagok, marcipán és csokoládé öntésére. Élelmiszer-minőségű szilikonból készülnek.

  Anyag Szilikon
  A termék listázva van: Szilikon formák a modellezéshez

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 09. 29.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 09. 29.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 09. 29.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Lépjen kapcsolatba velünk