Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Szilikon forma Gyerek party (kids party)

Rakráron van > 5 darab Hétfőn 06. 03. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Rendszeres ár 7 065 Ft
4 550 Ft 3 760 Ft ÁFA nélkül
Szilikon forma Gyerek party (kids party)
Szilikon forma Gyerek party (kids party)
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 4 550 Ft 7 065 Ft -36%

Szilikon forma Gyerek party (kids party)

Dekoratív elemeket készít gyertyák, cupcakes, íjcsillagok és más formák formájában, és két csíkot hoz létre, hogy dekoratív láncokat hozzon létre a dartson. Préselje öntőformába a marcipánt, a K2-t, a gumpast és más modellező és bevonó anyagokat. Ezeket tovább színezhetik folyékony vagy gélfestékekkel vagy csillámló spray-festékekkel permetezhetik. A dombornyomott dekorációk kiemelkednek a bevont dortyon. Elsősorban születésnapi tortákkal fogja díszíteni gyermekeknek, de felnőtteknek is. A láncokkal vágja le a sütemények kerületét mindkét oldalról, vagy felülről. Díszítsd a cupcakes és más desszerteket dombornyomott díszítéssel. A csokoládé formákat a penészből lerakhatja díszítésére, valamint filigrán kis desszertereket tejszínhabbal, gyümölcs tartlettel és egyéb desszertekkel.

Szilikon forma marcipán dísztárgyak készítéséhez. Méretek: 20 x 13 cm.

 

Anyag Szilikon
A termék listázva van: Szilikon formák a modellezéshez Akció
Wilton

Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 06. 03.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 06. 03.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 06. 03.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Szilikon forma Gyerek party (kids party)

Szilikon forma Gyerek party …

15 015 Ft
Spórolt 2 515 Ft

Hasonló termék

10 465 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk