Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Szilikon forma Hearts & Flowers (Szív és virág)

Hearts & Flowers (Szív és virág)

Részletes termékleírás
Rakráron van > 5 darab Hétfőn 06. 03. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
6 950 Ft 5 745 Ft ÁFA nélkül
Szilikon forma Hearts & Flowers (Szív és virág)
Szilikon forma Hearts & Flowers (Szív és virág)
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 6 950 Ft

Hearts & Flowers (Szív és virág)

A szilikon formák kétféle méretű és két hajlított szívből készítik agyag bevonását vagy modellezését, amelyek felhasználhatók különböző témájú sütemények díszítésére. Bevont születésnapi tortákhoz gyermekeknek és felnőtteknek. A virágok természetes motívumokkal díszítik süteményeket, vidám gyermek süteményeket, ahol a virágok kiegészítik a modellezett figurákat, hercegnőket, játékokat és egyéb vidám dekorációkat. Ha rúdhoz vagy virágüzlethuzalhoz rögzíti egy darab modellező anyagot vagy bevonó anyagot, akkor kap egy dekoratív botot, amely minden születésnapi tortán kitűnő. A virágok a nők ünnepi születésnapi tortáit is díszítik. A szíveket szerelmes Valentin-tortákkal, cupcakes-kekszekkel vagy bevont esküvői tortákkal lehet díszíteni. Használjon folyékony vagy gélfestéket a virágok és a színek színezésére. Használjon gyöngyházfényű porfestéket a vakító fény létrehozásához. Használjon ehető ragasztót vagy királyi májat, hogy rögzítse a tortához

Szilikon forma.

Alkalmazás: Nyomja be erősen a modellező anyag szükséges részét az öntőformába. Hagyja az anyagot egy ideig beállni, majd óvatosan vegye le és húzza.

 

Anyag Szilikon
A termék listázva van: Szilikon formák a modellezéshez
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 06. 03.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 06. 03.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 06. 03.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk