Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Szilikon forma kacsa

Szilikon forma kacsa

Részletes termékleírás
Rakráron van 3 darab Csütörtökön lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
6 700 Ft 5 535 Ft ÁFA nélkül
Szilikon forma kacsa
Szilikon forma kacsa
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 6 700 Ft

Szilikon forma kacsa

A modellező vagy a bevonó anyag megnyomásával kapsz egy szívkaccsal, amely díszíti a legjobban bevont baba süteményeket és cupcakes-eket születésnapjára vagy ünnepnapjára. A kacsa húsvéti és tavaszi desszertek és kekszek egyszerű dekorálására alkalmas. Színezzük a kacsa folyékony vagy gél színeit. Használjon poros színt a puha gyöngyárnyalathoz. Használjon ehető ragasztót vagy királyi májat a bevonó anyaghoz való rögzítéshez.

Mérete 7 cm. Szilikon forma

Alkalmazás: Nyomja be erősen a modellező anyag szükséges részét az öntőformába. Hagyja az anyagot egy ideig beállni, majd óvatosan vegye le és húzza.

Anyag Szilikon
A termék listázva van: Szilikon formák a modellezéshez

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk