Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Szilikon forma Nursery Elephant (elefánt)

Szilikon forma Nursery Elephant (elefánt)

Részletes termékleírás
6 585 Ft 5 440 Ft ÁFA nélkül
Szilikon forma Nursery Elephant (elefánt)
Szilikon forma Nursery Elephant (elefánt)
Elérhetőség: 2 héten belül készleten
Ár: 6 585 Ft

Szilikon forma Nursery Elephant (elefánt)

Ha a gumisztátot és más modellező vagy bevonó anyagokat és a marcipánt szilikonformába préseli, elefánt figurát kap, amely nem csak a gyermekek számára ünnepi születésnapi tortákat díszít. A boldogság szimbólumát felnőtt süteményekre és cupcakekre is felteheti. Fogpiszkálóval vagy ehető ragasztóval rögzítse azt a tortához. Az ábra kiegészíthető más modellezett állatokkal és játékokkal. Gél- és folyékony színekkel nemcsak elefántot rajzolhat, hanem más dekorációs elemeket is bevonhat a bevont süteményekhez - golyókat, léggömböket, spirálokat és egyéb díszeket és formákat. Használjon porréteggel bevont gyöngyöt a vakító fény eléréséhez.

Szilikon forma.

Alkalmazás: Nyomja be erősen a modellező anyag szükséges részét az öntőformába. Hagyja az anyagot egy ideig beállni, majd óvatosan vegye le és húzza.

 

Anyag Szilikon
A termék listázva van: Szilikon formák a modellezéshez
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 06. 17.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 06. 17.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 06. 17.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk