AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

  Szilikon forma nyúl - nyuszi

  Szilikon forma nyuszi

  Részletes termékleírás
  Rakráron van 2 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  6 700 Ft 5 535 Ft ÁFA nélkül
  Szilikon forma nyúl - nyuszi
  Szilikon forma nyúl - nyuszi
  Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
  Ár: 6 700 Ft

  Szilikon forma nyuszi

  Nyomja be a modellező vagy bevonó vegyületet az öntőformába.Nyuszi formát kap, hogy díszítse a bevonatos babatortakat vagy húsvéti és tavaszi süteményeket és desszerteket. Díszítheti süteményeket virágokkal, levelekkel, íjakkal és egyéb dekorációkkal is. Adjon hozzá például csirkéket, tojást és egyéb szórakoztató témákat a húsvéti süteményekhez. Használjon folyékony vagy gélfestéket a festéshez. A fényes hatás érdekében gyöngyházfestékeket használjon. Használjon ehető ragasztót vagy tojástekercset a bevont süteményekhez és cupcakeshez való rögzítéshez.

  Mérete 7 cm. Szilikon forma.

  Alkalmazás: Nyomja be erősen a modellező anyag szükséges részét az öntőformába. Hagyja az anyagot egy ideig beállni, majd óvatosan vegye le és húzza.

  Súly (brutto) 105 g
  Nettó súly 105 g
  Anyag Szilikon
  A termék listázva van: Szilikon formák a modellezéshez

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk