Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Szilikon forma Orchid & Insect - orchidea és lepke

Rakráron van 3 darab Kedden 06. 04. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
6 585 Ft 5 440 Ft ÁFA nélkül
Szilikon forma Orchid & Insect - orchidea és lepke
Szilikon forma Orchid & Insect - orchidea és lepke
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 6 585 Ft

Szilikon forma

A modellező vagy a bevonó anyagoknak a sajtoláshoz virág- és lepkét hoznak létre a bevont sütemények díszítésére különböző alkalmakkor. Más virágokkal együtt hatékonyan készít csokrokat a bevont esküvői és születésnapi tortákra. Virágokkal díszítse a gyermekeknek szánt süteményeket, vagy díszítse a mesefigurákkal, állatokkal és más motívumokkal díszített gyermekek süteményeit. A virágok cupcakes-kel is díszíthetők. Díszítsd a virágokat húsvéti és tavaszi süteményekkel, muffinokkal, kekszekkel és egyéb termékekkel. Használjon ehető ragasztót vagy királyi májat, hogy rögzítse a tortához. Színezheti a virágokat gél vagy folyékony színekkel. Fényes árnyalatok létrehozásához használjon gyöngyházfestéket.

Az öntőformák felhasználhatók modellező anyagok, marcipán és csokoládé öntésére. Élelmiszer-minőségű szilikonból készülnek.

 

Anyag Szilikon
A termék listázva van: Szilikon formák a modellezéshez
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Kedden 06. 04.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Kedden 06. 04.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Kedden 06. 04.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk