Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Szilikon forma - Dino

4 315 Ft 3 570 Ft ÁFA nélkül
Szilikon forma - Dino
Szilikon forma - Dino
Elérhetőség: 2 héten belül készleten
Ár: 4 315 Ft

Szilikon forma - Dino

A forma alkalmas töltött csokoládé praliné készítésére. Öntsük a formát edzett sötét vagy fehér csokoládéba, és hagyjuk megszilárdulni. Töltse fel az elkészített tölteléket egy praliné zacskós tasakkal a széle alatt, öntsön rá egy edzett csokoládé rétegre. Távolítsa el a felesleges csokoládét, és hagyja megszilárdulni. A sima felületnek köszönhetően könnyen megdöntheti a pralinét. Töltse fel a szarvasgomba a legjobb ízesítésű csokoládé ganache-vel. Vékony töltelékkel töltve a praliné megsérülhet, ha öntik vagy kicsapják a formaból. A csokoládé praliné tovább díszíthető kontrasztos csokoládé színnel vagy porított gyöngyház színtel. A bronz vagy más színű spray-vel permetezett praliné is jól néz ki. A praliné segítségével díszítheti a gyermekek születésnapi tortáit és desszerteit, vagy összerakhatja őket egy szendvics dobozba születésnapjára, ünnepére vagy bármilyen más alkalomra, édes figyelmként.

Meleg és hideg ételekhez is alkalmas.

A teljes forma mérete: 11 x 21 cm.

Anyag Szilikon
A termék listázva van: Szilikon formák bonbonokra
Silikomart

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu Silikomart, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Szerdán 12. 21.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Szerdán 12. 21.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Szerdán 12. 21.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk