Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Szilikon alakú forma ábécé + számok

10 270 Ft 8 490 Ft ÁFA nélkül
Szilikon alakú forma ábécé + számok
Szilikon alakú forma ábécé + számok
Elérhetőség: 2 héten belül készleten
Ár: 10 270 Ft

FGP Szilikon alakú forma ábécé + számok

A szilikon formakészlet 4 darabot tartalmaz 20 x 13 cm méretben. A számok, a nagybetűk és a kisbetűk mindegyik lapon le vannak bélyegezve.

Nyomja be a gumpast, a marcipánt, a fudge-t, a K2-t, a smartflex-t minden egyes formaba, és éles késsel vágja le a hátlap átfedéseit. A szilikon felületnek köszönhetően az alakzatok könnyen megdönthetők. A formákat tortákkal vagy cupcakesokkal lehet díszíteni. Fedje le az alsó részt ehető ragasztóval, királyi mázzal vagy tojásfehérje és porcukor házi keverékével. Ragasszuk a felületre és hagyjuk megszáradni.

A forma könnyen mosható.

Súly (brutto) 755 g
Nettó súly 755 g
Anyag Szilikon
A termék listázva van: Abécé és számok, Születésnapok, Szilikon formák
Wilton

Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk