Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Szilikon forma sea life (tengeri világ)

8 435 Ft 6 970 Ft ÁFA nélkül
Szilikon forma sea life (tengeri világ)
Szilikon forma sea life (tengeri világ)
Elérhetőség: 2 héten belül készleten
Ár: 8 435 Ft

FGP silikonová forma sea life (tengeri világ)

Dekoratív tengeri témájú alakzatokat és két csíkot hoz létre dekoratív láncok létrehozására. Préselje öntőformába a marcipánt, a K2-t, a gumpast és más modellező és bevonó anyagokat. Ezeket tovább színezhetjük géllel vagy folyékony színekkel. Használhat gyöngyházfényű porfestékeket, vagy csillogó spray-festékekkel. A dombornyomott dekorációk kiemelkednek a bevont dortyon. Díszítsd születésnapi tortákat gyermekeknek és felnőtteknek. Az extrudált csíkokkal vágja le a sütemények kerületét az oldalán. Az egyik csíkból hajtogatott íjakat is létrehozhat. A második sávot hullámokkal lehet jelezni. Díszítsd a cupcakes és más desszerteket dombornyomott díszítéssel. A csokoládé formákat a penészből lerakhatja díszítésére, valamint filigrán kis desszertereket tejszínhabbal, gyümölcs tartlettel és egyéb desszertekkel.

Szilikon forma marcipán dísztárgyak készítéséhez.

Méretek: 20 x 13 cm.

 

Anyag Szilikon
A termék listázva van: Szilikon formák
Wilton

Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 10. 12.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 10. 12.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 10. 12.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Szilikon forma sea life (tengeri világ)

Szilikon forma sea life …

18 900 Ft

Hasonló termék

10 465 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk