Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Szilikon forma tengeri csiga (Sea Snail)

Szilikon forma tengeri csiga (Sea Snail)

Részletes termékleírás
Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Hétfőn 07. 22. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
7 315 Ft 6 045 Ft ÁFA nélkül
Szilikon forma tengeri csiga (Sea Snail)
Szilikon forma tengeri csiga (Sea Snail)
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 7 315 Ft

Szilikon forma tengeri csiga (Sea Snail)

A modellező vagy bevonó vegyületnek a sajtolásával dekorációt kap a bevont tengeri és tengeri sütemények számára. Díszítheti a tengeri motívumokkal díszített süteményeket nyújtó anyagokkal, amelyeket strukturált fóliával borítanak hullámok és buborékok, mielőtt a tortát lefednék. A tortán különféle elemeket illusztrálhat ehető jelölőkkel, mint például horgony, kormánylapát és így tovább. A dekoráció folyékony vagy gél színű lehet. A puha színű és a fényes árnyalat érdekében használjon gyöngyházfényű port. Használjon ehető ragasztót vagy királyi májat a bevont torta vagy cupcakes ragasztásához.

Méret 5 x 5 cm. Ne tegye ki az öntőformát 50 ° C feletti hőmérsékletnek.

Szilikon forma. Alkalmazás: Nyomja be erősen a modellező anyag szükséges részét az öntőformába. Hagyja az anyagot egy ideig beállni, majd óvatosan vegye le és húzza.

 

Anyag Szilikon
A termék listázva van: Szilikon formák
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 07. 22.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 07. 22.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 07. 22.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk