Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Zöld színű fondant 100 g

Felhatalmazott eladó
Nem tartalmaz AZO festéket Nem tartalmaz gentechnológiával módosított anagyot Nem tartalmaz pálmaolajat
Rakráron van > 5 darab Pénteken 05. 31. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 215 Ft 1 085 Ft ÁFA nélkül
Zöld színű fondant 100 g
Zöld színű fondant 100 g
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 1 215 Ft

Zöld színű fondant 100 g kakaóvajjal.

Zöld massza sütemények bevonásához és ehető díszek modellezéséhez. A modellező cukormasszát vákuumzacskókba csomagolják. A cukormassza a kakaóvajnak köszönhetően tökéletesen formálható és rugalmas, ideális sütemények bevonására, virágok és 3D tárgyak készítésére, kézzel vagy tésztával akár 1 mm vastagságban is festhető, kellemes ízű a könnyű mandulaillatnak köszönhetően.

A színes cukorpaszta számos dekorációs lehetőséget kínál jelentős megtakarítással, így ideális paszta olyan tárgyak és dekorációk készítéséhez is, mint a virágok és levelek, biztosítva, hogy a tárgyak és dekorációk tökéletesek maradjanak az összeomlás és törés veszélye nélkül.

Azo színezéktől, pálmaolajtól és GMO-któl mentes.

Csomagolás: 100 g

 

 

 

Szín Zöld
A termék listázva van: Színes anyagok Modelező anyagok Zelená potahovací hmota

Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

Gyártó kijelentetés Nem tartalmaz AZO festékeket ( AZO free), Anélkül, genetikailag módosított összetevőket (GMO-mentes), Nem tartalmaz pálmaolajat
Decora

A Decora márka 1998-ban született a De Luca család több mint 40 éves tapasztalatára alapozva a vendéglátó- és cukrászipari berendezések területén. Carlo De Luca megérezte a lehetőséget, hogy a rajongók és amatőrök számára is elérhetővé tegye a torták és desszertek díszítésére szolgáló termékek olyan választékát, amely addig a profiknak volt fenntartva. Ma a vállalatot Carlo mellett a gyermekek, Pietro, Margherita és Serena vezetik, akik ugyanolyan lelkesedéssel folytatják a közös családi értékeket.

 

Eshopunkban az AZO FREE festékeket részesítjük előnyben. Mi ez?

Ha a terméket AZO FREE vagy rövidített AZ névvel látják el, vagy a készítményben a következő festékek egyikét nem találja, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz azo-színezékeket Tartrazine E102, kinolin-sárga SY E104, Sárga SY E110, Azorubin E122, Ponceau 4R E124, Allura Red E129. Ezek az anyagok hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek aktivitását és figyelmét.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 05. 31.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 05. 31.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 05. 31.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk