Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Finom, rozsdamentes acél drótszűrő - átmérő 18 cm

Felhatalmazott eladó Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Hétfőn 06. 03. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 785 Ft 2 300 Ft ÁFA nélkül
Finom, rozsdamentes acél drótszűrő - átmérő 18 cm
Finom, rozsdamentes acél drótszűrő - átmérő 18 cm
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 2 785 Ft

18cm átmérőjű rozsdamentes acél szűrőedény finom hálóval, hosszabb nyéllel és két fogantyúval.

 

A finom drótszűrő nyéllel és két fogantyúval jól tart a lábason. Mosogatógépben mosható! Felakasztható.

Finom szűrő, amely megkönnyíti a hüvelyesek, hajdina, gombák, gyümölcsök és zöldségek öblítését. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, átmérője 18 cm.

Használhatja liszt vagy porcukor szitálására, illetve kompótok, házi gyümölcslevek és likőrök szűrésére is. Az elülső fogantyúknak köszönhetően könnyen rögzíthető egy tál vagy edény peremére. Ugyanakkor hosszabb nyéllel rendelkezik, amely nemcsak könnyebbé teszi a kezelést, hanem lehetővé teszi a szűrő kampóra akasztását is. Ezenkívül mosogatógépben mosható.

  • Anyag: kiváló minőségű rozsdamentes acél
  • Méretek: átmérő 18 cm, hossz 33 cm.

 

Súly (brutto) 111 g
Anyag Fém, Rozsdamentes acél
A termék listázva van: Konyhai eszközök Szűrők
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 06. 03.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 06. 03.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 06. 03.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk