Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Rozsdamentes acél szűrő - átmérő 16 cm

Felhatalmazott eladó
Rakráron van 4 darab Hétfőn 06. 03. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 585 Ft 2 135 Ft ÁFA nélkül
Rozsdamentes acél szűrő - átmérő 16 cm
Rozsdamentes acél szűrő - átmérő 16 cm
Elérhetőség: Rakráron van 4 darab
Ár: 2 585 Ft

A finom, fogantyúval és két szemmel ellátott szűrő jól tart a fazékon. Anyaga: kiváló minőségű rozsdamentes acél! Tehát mosogatógépben mosható! Felakasztható. Méretek: szélesség: 16 cm, mélység: 31 cm.

Rendelje meg most ezt a finom szűrőt, hogy megkönnyítse a hüvelyesek, csírák, gombák, apró gyümölcsök és fűszernövények öblítését. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, átmérője 16 cm.

De ez még nem minden! Ez a szűrő használható liszt vagy porcukor szitálására, illetve kompótok, házi gyümölcslevek és likőrök leszűrésére is. Elülső ütközője lehetővé teszi, hogy könnyen rögzíthető legyen egy tál vagy edény peremére, a hosszabb fogantyú pedig teljesen kényelmessé teszi a kezelést. Ezenkívül ezt a szűrőt az akasztónyílásnak köszönhetően akasztóra is felakaszthatja. Még jobb, ha mosogatógépben mosogathatja, ami időt takarít meg és megkönnyíti a karbantartást.

Termékjellemzők: A termék jellemzői:
- Rozsdamentes acél.
- Hossz: 31 cm
- Átmérő: 16 cm
- Súly: 98 g
- Használat: Univerzális
- Tulajdonságok.
- Mosogatógépben mosható: Igen
- Felakasztható: Igen
- Átmérő: 10-20 cm

GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések):

Kérdés: Gyakran ismételt kérdések: (Gyakran ismételt kérdések): Milyen átmérőjű ez a szűrő?
Válasz: A szűrő átmérője 16 cm.

Kérdés: Ez a szűrő mosogatógépben mosható?
V: Igen, ez a szűrő mosogatógépben mosható.

Kérdés: Hogyan használható? Alkalmas ez a szűrő általános használatra?
Válasz: Igen, ez a szűrő sokoldalúan használható, és számos célra használható, például hüvelyesek, árpa, gombák, kisebb gyümölcsök és fűszernövények öblítésére, liszt vagy porcukor szitálására vagy kompótok, házi gyümölcslevek és likőrök leszűrésére.

Kérdés: Van ennek a szűrőnek akasztónyílása?
Válasz: Igen, ennek a szűrőnek van egy akasztónyílása, amely lehetővé teszi, hogy felakaszthassa egy kampóra.

Reméljük, hogy ez az információ segít Önnek ennek a finom szűrőnek a kiválasztásában és megrendelésében. Ha további kérdése van, kérjük, bátran kérdezzen!

 

Súly (brutto) 98 g
Anyag Fém, Rozsdamentes acél
A termék listázva van: Konyhai eszközök Szűrők
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 06. 03.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 06. 03.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 06. 03.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk