Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Műanyag dagasztó tál - KAPA 4 l

Felhatalmazott eladó
2 985 Ft 2 465 Ft ÁFA nélkül
Műanyag dagasztó tál - KAPA 4 l
Műanyag dagasztó tál - KAPA 4 l
Elérhetőség: Szállítás 7-10 napon belül
Ár: 2 985 Ft

Tál élesztő tésztához, légmentesen lezárható fedél térfogata 4 l, átmérő 25 cm, magassága 12 cm.

Ez a praktikus tál akkor hasznos, ha meg kell gyúrni egy tésztát. Helyezze a szükséges alapanyagokat a tálba, gyúrjon fakanállal, tegye a fedelet a légmentesen lezárható fedélre, majd tegye meleg helyre - lehetőleg melegítésre -, hogy a tészta megfelelő és természetes körülmények között emelkedjen. Semmit nem szabad rohanni, a tésztának békére, idejére és melegére van szüksége. Nem kell ellenőriznie a kovácsolási folyamat hosszát - amikor a kovácsolás befejeződik, a fedelet elengedik a tálból, és tudni fogja, hogy a tészta készen áll a további feldolgozásra.

És mi lesz a desszertekkel: kevert torta, amelyet nagyon gyorsan és egyszerűen készít. Helyezze az összetevőket a tálba, zárja le a fedelet, és nyomja addig, amíg össze nem kapcsolódnak és a krém megvastagodik. Akkor csak díszítse a krémet gyümölcsökkel az elkészített magon és kész. Csatoljuk a recept.

A tál salátákhoz is alkalmas: méretének köszönhetően kényelmesen elkészítheti különféle zöldség-, gyümölcs-, tészta- és burgonya-salátákat. Helyezzen bele apróra vágott zöldségeket vagy gyümölcsöket, rögzítse a fedelet és rázza fel, hogy a saláta tökéletesen keverhető legyen. Hagyja, hogy a saláta pihenjen a tálban, ne szárítsa meg, és hosszabb ideig maradjon friss.

Természetesen korbácsoláshoz is használhatja - a tál elég mély, hogy jól szolgáljon krémek, tészta, tejszínhab megkorbácsolásakor. Ha nem azonnal használja a palacsinta tésztát, a fedélnek köszönhetően megőrizheti későbbi feldolgozásra.

És mi van, ha pácolni vagy pácolni kell? A fedélnek köszönhetően hús, hal töltésére és pácolására is alkalmas. A hús nem szárad, friss marad, átveszi a fűszerek és fűszernövények ízét és illatát, ám a fűszerek nem érzik a hűtőszekrényben tárolt egyéb ételeket.

Anyag: műanyag.

Méretek: térfogata 4 l, átmérő. 25 cm, magassága 12 cm

Különböző színváltozatok, a rendelkezésre álló készlet szerint szállítva.

 

Súly (brutto) 292 g
Térfogata 4000 ml
Anyag Műanyag
A termék listázva van: Műanyag dobozok és dózisok Tálak
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 08. 01.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 08. 01.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 08. 01.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk