Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

MADELEINES sütőtálca - 12 db

A termék értékesítése már nem történik meg
MADELEINES sütőtálca - 12 db
MADELEINES sütőtálca - 12 db
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 4 715 Ft

MADELEINES sütőtálca

Süssünk madelaine mint a nagymama. A 21x26x1 cm-es forma gyártási anyaga speciális acél, tapadásmentes felülettel.

A sütemények mérete 7x4x1 cm. Mosogatógépben mosható.

A formában egyszerre 12 darab madelaine sütésére van lehetőség. A tészta leöntése előtt a mélyedések felületét enyhén megkenjük lágyított vajjal, és fél- vagy durva liszttel megszórjuk. A madeleineket előmelegített sütőben rövid ideig sütjük. Ha nem fogy el az összes tészta egyszerre, a formát másodszor is megsüthetjük. A formát csak újra ki kell kenni vajjal, és liszttel be kell porolni.

A madeleine nem tekinthető tartós süteménynek, a sütés napján fogyasztják, akkor veszít a minőségéből. A forma megfordítása után a megsült madlenkák kissé kihullanak, majd rácson való kihűlés után enyhén megcukrozzuk, és vagy azonnal tálaljuk, vagy szorosan záródó fedővel ellátott üvegbe tesszük.

A madeleine egy tipikus francia édes sütemény. Alakjuk egy tengeri kagylóra hasonlít. A tésztához megfelelő formára van szükség; a forma a mi tésztáinkhoz hasonló, de hosszúkásabb. Kávéhoz vagy teához alkalmas sütemény, amely könnyű piskótatésztából készül, és formája legyen duci. A tésztához különböző ízeket adnak, például vaníliát, citromot, kakaót, csokoládét, diót, mandulát, levendulát stb.

Ez a forma tartós édességek sütéséhez is használható, pl. linzertészta felhasználásakor nem kell zsírozni.

 

Súly (brutto) 100 g
Anyag Fém, Nem tapadó felület
A termék listázva van: Tapadásmentes felületű formák Karácsony
Ibili

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu Ibili, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk