Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Félig sovány tejpor 14% Bohemilk 25 kg

Előnyös csomag
Szerdán lesz raktáron
90 065 Ft 80 415 Ft ÁFA nélkül
Félig sovány tejpor 14% Bohemilk 25 kg
Félig sovány tejpor 14% Bohemilk 25 kg
Elérhetőség: Szerdán lesz raktáron
Ár: 90 065 Ft

Félig sovány tejpor, hideg és meleg konyha készítéséhez, hideg vízben nagyon jól oldódik.

A tejpor felhasználható bevonó és modellező anyagok otthoni analógjaihoz (lásd a cukor virág receptjét alább). A tömegből keverékeket készíthet "ehető burgonyához" és más tésztákhoz sütött sütemények és desszertek készítéséhez.

A tejpor alkalmas házi készítésű csokoládé elkészítésére is.

Cukor-csokrok receptje: 2 evőkanál mannacukor, öntsünk 1 evőkanál forrásban lévő vizet és főzzük. Amikor a keverék kissé megvastagodik, akkor a szálon van, tedd ki. Keverjen össze 3 teáskanál jegescukor-tálba, 3 teáskanál tejpor, 1 teáskanál vaj és esetleg élelmiszer-színező anyagok. Adjunk hozzá cukorszirupot és keverjük össze. Ha a keverék túl vékony, adjunk hozzá tejport. Formázhat virágokat és különféle figurákat az anyagból.

Súly: 25 kg

Adagolás: 2,7 kg + 20 l meleg víz

 

Súly (brutto) 25000 g
Nettó súly 25000 g
A termék listázva van: Gasztrocsomagolás Tejipari nyersanyagok
Bohemilk

Az Opocsnói tejüzem története 1936-ig nyúlik vissza. Kelet-Csehország szívében, a mai Kralovehradecki régióban épült. A Bohemilk márkanév alatt az Orlické-hegység lábánál fekvő, ökológiailag az egyik legkevésbé szennyezett területről származó, kiváló minőségű tejet dolgozza fel. Elsősorban tejporos keverékeket kínál - legyen szó tejporról, Mixar fagylaltkeverékekről, de a nem csak cukrászok által széles körben használt sűrített tejről is.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Szerdán 06. 19.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk