Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Citromos fixáló 2,5 kg

Előnyös csomag
JÓ VÉTEL: Ekonomikus csomagolás


Ár kis csomagban 24 835 Ft
Vásárlással spórolt 3 965 Ft (–16%)
20 865 Ft 18 145 Ft ÁFA nélkül
Citromos fixáló 2,5 kg
Citromos fixáló 2,5 kg
Elérhetőség: Szállítás 7-10 napon belül
Ár: 20 865 Ft

Tisztán természetes Dawn All Natural alap - szilárdabb a finom krémek és töltelékek elkészítéséhez.

Laza keverékkel könnyű tejszínhabot hozunk létre tejszínhab alapján, egyszerű adagolás - öntsünk 200 g keveréket 200 ml hideg vízzel, majd keverjük hozzá a felvert tejszínhabot. Töltsük vagy közvetlenül permetezzük desszertnek, csészéknek a cukrászsüteményt.

Tiszta ízesítésű keverék és kemény tejszínhab / tejszín, liofilizált gyümölcsdarabokkal. Javított és gazdaságosabb adagolás. Stabilitás a vágásban.

Széles körű felhasználásra - sütemények, desszertek, hab, dekoráció, sütemények.

Minőségével és egyedi ízével a Dawn alapok eljutnak a csúcsra a stabilizált tejszíngyártás területén.

A liofilizált gyümölcsdarabokat fagyasztva szárítják - ez a legkíméletesebb módszer, miközben megőrzi az íz és a vitaminok nagy részét.

Használata: 200 g fixáló 200 g vízzel elkeverve. Az elkészített keverékhez fokozatosan adjunk hozzá 1000 g felvert, cukrozatlan tejszínt / tejszínt. A forró víz használata lelassítja a zselésedés kialakulását.

 

Használata: 200 g fixáló 200 g vízzel elkeverve. Az elkészített keverékhez fokozatosan adjunk hozzá 1000 g felvert, cukrozatlan tejszínt / tejszínt. A forró víz használata lelassítja a zselésedés kialakulását.

Súly (brutto) 2500 g
Nettó súly 2500 g
Íz (aroma) Citrom
A termék listázva van: Tejszínhab fixáló Akció Gasztrocsomagolás

Átlagos tápanyagértékek 100 g

Energiaérték 1609 kJ
Energiaérték 379 kcal
Szénhidrátok 84.8 g
- ebből cukok 81.4 g
Fehérje 7.6 g
0.2 g

Termékösszetétel

Cukor, szárított glükózszirup, zselatin, citromlé por (23,71% citromlének felel meg), savasságszabályozó: citromsav E330, aroma, étkezési só

Dawn

A Dawn Foods családi vállalkozásként indult. És függetlenül attól, hogy a Dawn márka hogyan nőtt, a család még mindig a vállalatban dolgozók gondolkodásának, az ügyfelekkel való bánásmódjának és egymás közötti bánásmódjának középpontjában áll. A Dawn Foods közel egy évszázaddal ezelőtt egy egyszerű történet alapján jött létre: két pék és egy nagyon finom fánk receptje. A Dawn a mai napig családi vállalkozás - a Jones család harmadik generációja még mindig aktívan részt vesz a márka fejlesztésében. Az akkor Century Bakery néven működő, az Egyesült Államokban, a Michigan állambeli Jacksonban székelő Eugene Worden és Grover Lutz végül a "dawn - hajnal" nevet választotta, mivel a pékek a napszakban végzik a munkájukat.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 10. 09.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 10. 09.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 10. 09.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk