Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Fixáló áfonya 1 kg

Előnyös csomag
7 950 Ft 7 100 Ft ÁFA nélkül
Fixáló áfonya 1 kg
Fixáló áfonya 1 kg
Elérhetőség: Áru nem áll rendelkezésre
Ár: 7 950 Ft

Nyári desszertek - friss gyümölcsökkel díszített felület és a desszert belsejében áfonyás ízű és színű világos krémkrém. A gyártási eljárás ugyanaz - keverjünk össze 200 g merevítőt 2 dc hideg vízben, majd keverjük össze szilárd, felvert, édesítetlen tejszínhabbal.

Súlya 1 kg, azaz 5 liter tejszínhab.

Összetevők: cukor, dextróz, módosított keményítő E1414, zselatin, aroma, természetes szín - fekete sárgarépa kivonat, citromsav E330

 

Súly (brutto) 1000 g
Nettó súly 1000 g
Íz (aroma) Áfonya
A termék listázva van: Tejszínhab fixáló Akció
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk