Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Karina Kakaókeverék kakaós töltelékekhez 1 kg

Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Hétfőn 10. 02. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 550 Ft 2 215 Ft ÁFA nélkül
Karina Kakaókeverék kakaós töltelékekhez 1 kg
Karina Kakaókeverék kakaós töltelékekhez 1 kg
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 2 550 Ft

Karina KAKAO MIX 21%-os kakaótartalommal kakaótöltelék gyártásához.

Univerzális keverék a növényi, állati tejszínhab és a vaj, margarin keményítéséhez. Az elkészítés lényege, hogy a keveréket vízzel összekeverjük, és habtejszínbe, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát kap. A karinát felhasználhatja egy azonos felületű "tükör" létrehozására is, ha olvasztott zselatinnal kombinálja. Egy másik érdekesség, hogy ebből a keverékből likőrhegyeket - azaz csokoládékéményt - is készíthetünk. Itt 50 °C-os forralt vizet és megszilárdult zsírt használunk. 


Karina KAKAO MIX 21%-os kakaóval kakaótöltelék készítéséhez. További feldolgozásra tervezték.


Ajánlott eljárás: 1000 g Karina, 50°C-os víz (forralt) 450 g, habzsír 1250 gr. Keverje össze a keveréket a vízzel, és fokozatosan keverje a felvert zsírhoz.


Összetevők: cukor, kakaó (min. 21%), szójaliszt, növényi olaj, módosított kukorica- és burgonyakeményítő, glükózszirup, tejsavópor.


Száraz, jól szellőző helyen és hűvös helyen, legfeljebb 25 °C-on, mindig zárva tárolja.

 

Karina 1000g + ivóvíz 500g
Keverjük össze a Karinát a vízzel, és keverjük simára. A további feldolgozás előtt hagyja pihenni 15 percig, és keverje meg újra.

Súly (brutto) 1000 g
Nettó súly 1000 g
Íz (aroma) Csokoládé
A termék listázva van: Tejszínhab fixáló
IREKS

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu Ireks, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 10. 02.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 10. 02.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 10. 02.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk