Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Sós karamell keményítő - természetes keményítő zsiradék nélkül - 250 g

Rakráron van 2 darab Csütörtökön 10. 05. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
3 285 Ft 2 855 Ft ÁFA nélkül
Sós karamell keményítő - természetes keményítő zsiradék nélkül - 250 g
Sós karamell keményítő - természetes keményítő zsiradék nélkül - 250 g
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 3 285 Ft

Tejszín és tejszínhab sűrítő sós karamell ízzel.

Új termék a tejszín, tejszínhab és tejszínhab sűrítők és stabilizátorok portfóliójában. A finom sós karamell kiváló és népszerű íze egyedi krémek és desszertek készítéséhez további összetevők hozzáadása nélkül.

Csak "természetes", zsír nélkül

Tiszta porított keverék a tejszínhab ízesítésére és keményítésére. Tovább fejlesztett és gazdaságosabb adagolás - költség megtakarítás! Széleskörű felhasználásra - sütemények, desszertek, díszítés, cukrászsütemények.

Felhasználás: 200 g fondant 200 g vízzel összekeverve. Fokozatosan keverjen bele 1000 g cukrozatlan tejszínhabot. A meleg víz használata lelassítja a zselésedés kezdetét.

Összetevők: cukor, glükóz, zselatin, természetes aroma tejjel, 3,9% cukorkaramellszirup (2,9% karamellnek felel meg), 3,1% só, színezék: céklakivonat.

Hűvös, száraz helyen tárolja.

 

Súly (brutto) 250 g
Nettó súly 250 g
Íz (aroma) Sós karamell
A termék listázva van: Tejszínhab fixáló

Átlagos tápanyagértékek 100 g

Energiaérték 1598 kJ
Energiaérték 376 kcal
- ebből telített zsírsavak 83.9 g
Szénhidrátok 83.9 g
- ebből cukok 74.9 g
Fehérje 9.7 g
3.2 g
Dawn

A Dawn Foods családi vállalkozásként indult. És függetlenül attól, hogy a Dawn márka hogyan nőtt, a család még mindig a vállalatban dolgozók gondolkodásának, az ügyfelekkel való bánásmódjának és egymás közötti bánásmódjának középpontjában áll. A Dawn Foods közel egy évszázaddal ezelőtt egy egyszerű történet alapján jött létre: két pék és egy nagyon finom fánk receptje. A Dawn a mai napig családi vállalkozás - a Jones család harmadik generációja még mindig aktívan részt vesz a márka fejlesztésében. Az akkor Century Bakery néven működő, az Egyesült Államokban, a Michigan állambeli Jacksonban székelő Eugene Worden és Grover Lutz végül a "dawn - hajnal" nevet választotta, mivel a pékek a napszakban végzik a munkájukat.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 10. 05.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 10. 05.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 10. 05.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk