Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Tiramisu mascarpone-val ízesítésű fixáló 250 g

Rakráron van 3 darab Szerdán 10. 04. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Ezt a terméket lehet vásárolni kedvezményeb áron nagyobb csomagban
3 215 Ft 2 795 Ft ÁFA nélkül
Tiramisu mascarpone-val ízesítésű fixáló 250 g
Tiramisu mascarpone-val ízesítésű fixáló 250 g
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 3 215 Ft

Szereti a Tiramisu olasz desszertet?  Egyszerű készítményt kínálunk - Tiramisu cukrozatlan tejszínhabsűrítőt. A munkafolyamat egyszerű - öntsön 200 g keveréket 200 ml vízbe, és fokozatosan keverjen bele 1 liter felvert, cukrozatlan tejszínhabot.


Összetevők: cukor, glükóz, zselatin, mascarponepor (16% mascarponénak felel meg), természetes aroma, gyümölcs- és növényi kivonattal színezve, só.

Csomagolva 250 g

Tápérték 100 g termékre:

energiaérték kj-ban 1747
zsír 5,6 g
ebből telített zsírsavak 3,7 g
szacharidok 80,0 g
ebből 80,0 g cukrok
rost 0g
fehérje 10,4 g
só 0,3 g

 

 

Súly (brutto) 250 g
Nettó súly 250 g
Íz (aroma) Tiramisu
A termék listázva van: Tejszínhab fixáló
Dawn

A Dawn Foods családi vállalkozásként indult. És függetlenül attól, hogy a Dawn márka hogyan nőtt, a család még mindig a vállalatban dolgozók gondolkodásának, az ügyfelekkel való bánásmódjának és egymás közötti bánásmódjának középpontjában áll. A Dawn Foods közel egy évszázaddal ezelőtt egy egyszerű történet alapján jött létre: két pék és egy nagyon finom fánk receptje. A Dawn a mai napig családi vállalkozás - a Jones család harmadik generációja még mindig aktívan részt vesz a márka fejlesztésében. Az akkor Century Bakery néven működő, az Egyesült Államokban, a Michigan állambeli Jacksonban székelő Eugene Worden és Grover Lutz végül a "dawn - hajnal" nevet választotta, mivel a pékek a napszakban végzik a munkájukat.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Szerdán 10. 04.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Szerdán 10. 04.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Szerdán 10. 04.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk